bLAN Online Sluttspill

Challonge premier badge
Challonge Premier
Hide ads + Support us
이 광고 닫기

 Sluttspillet, topp 4 fra de to kvalifiseringsturneringene møtes i en 8-manns dobbel elimination.


Battle.net-kanal: blan
Når: Fredag 11. januar - kl 18:00
Oppmøte: 30 minutter før
Format: Best av 3 dobbel elimination


Kvalifiseringen blir avholdt i to steg:
- Steg en: To best av tre singel elimination turneringer der alle kan delta. Topp 4 fra hver går videre til steg to.
- Steg to: En 8 personers dobbel elimination turnering hvor de tre beste får gratis billett til bLAN 2014, samt en høyere seed i on-site turneringen. Vinneren av kvalifiseringen vil også få alle planlagte måltider på lanet inkludert.


Walkover:
Hvis du ikke får tak i motstander innen 10 minutter etter runden starter, får du walkover - rapporter da 99-0 til deg selv, og kontakt en administrator for å få det godkjent.


Det første kartet i hver runde er bestemt på forhånd og kan sees øverst i brackets. I en best av 3/5 er det loser's pick - taperen av forrige kart velger neste kart. Samme kart kan ikke spilles mer enn en gang i en kamp.

For å kommunisere med de andre spillerne må du være til stede i kanalen SC2.no Open på Battle.net. Vi anbefaler at du er tilstede i denne kanalen under hele turneringen, gjerne litt før. For å kommunisere med turneringsadmin må være på samme kanal.


Tidspunkt:

27. desember 18:00: Første steg en-kvalifisering

3. januar 18:00: Andre steg en-kvalifsering

11. januar 18:00: Steg to turneringen


Rapportere resultat?

Når du  er logget inn med på Challonge.com, vil det dukke opp grønne spørsmålstegn ved siden av kampene dine i brackets. Klikker du på disse, kan du rapportere resultatet av kampene selv.

Her fyller du inn hva resultatet mellom deg og motstanderen din er, samt hvem som vant. IKKE fyll inn noe her før dere har spilt ferdig hele serien deres. Hvis noen fyller inn feilaktig resultat kan det ikke gjøres om! Skulle noen fylle inn feil resultat må dere ta kontakt med turneringsadministrator med en gang.


Map pool:

Live

대진표 엠베드 코드

Premier badge Challonge Premier 로 업그레이드 하시면 엠베드 사용시 無광고.

도움이 필요하신가요? Bracket Module Instructions 를 참고하세요.
개발자 분들께: 이 대진표는 Challonge JQuery 플러그인 를 사용하여 엠베드 하실 수 있습니다.
Ajax loader